Audrina Patridge je v soboto praznovala svoj 25. rojstni dan na ‘Liquid Pool Lounge’v ‘Aria Resort & Casino’ v Las Vegasu.

Starleta je izgledala prelepo v črni obleki za na plažo, nato pa se je slekla do kopalk, kajti nastopil je čas igric v bazenu s fantom Ryanom Cabrera.

Nedavno pa je gospodična Patridge zanikala govorice, ki so se pojavile v tabloidih, da je slava uničila njeno življenje. Dejala je, da ji dejansko gre kar dobro.

»Kaj me je resnično prizadelo, so bili naslovi – ker do zdaj me slava še ni dotolkla. Ko sem videla revijo, sem bila zelo presenečena. Seveda, šov je v moje življenje prinesel slavo in za to sem hvaležna. Spoznala sem tudi veliko talentiranih ljudi. Zato tudi moram biti del  ogromno različnih podelitev nagrad in drugih dogodkov. Zabavno je. Seveda ima slava tudi svoje vzpone in padce, toda na koncu dneva še vedno vem, kdo sem. Moja družina in prijatelji so mi povedali, da se nisem niti malo spremenila.«

Audrina pa je tudi že nadgradila svoj izgled s pomočjo lepotnih operacij, saj je menila, da bo to koristilo njeni karieri.

Vir je povedal: »Audrina čuti, da mora biti popolna za nadaljevanje kariere pri televiziji in filmu, kar je smiselno, saj se ‘The Hills’ približuje svojemu koncu.«

»Zdaj pa mislim, da ima dobro telo. Samozavestna je s svojim izgledom. Mislim, da ne bo več šla pod nož.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Ko ga zajaha najbolj seksi ženska na svetu…
Naslednji članekShania Twain – I Ain’t No Quitter