Jonas Brothers so bili v petek opaženi v New York Cityju, kjer so v oddaji ‘Good Morning America’ zavzeli oder in navdušili z rokersko izvedbo.Vsi trije bratje so imeli med nastopom nadeta sončna očala in so prikazali veliko energičnosti.

Kevinu, Joeju in Nicku se je na odru pridružila še ena članica igralske zasedbe filma ‘Camp Rock 2: The Final Jam’ in Disneyjeva ljubljenka Demi Lovato. Mlada zvezdnica ostaja zvesta svojim oboževalcem in jih preko Twitterja obvešča o svojih načrtih. Tako je tudi včeraj zjutraj vsa vesela napisala: »Danes sem se zbudila zelo zgodaj, zaradi nastopa v ‘Good Morning America’! Woo!«

Popoldan pa sta se Nick in Kevin raztegnila in ogrela ter tako pripravila na naslednjo baseballsko tekmo ‘Road Dogsov’ na stadionu New Britain. Trojica – vključno z Joejem – je s 3:0 premagala ekipo ESPN’s G.O.A.T.s (”Greatest of All Time”).

Ekipo ESPN’s G.O.A.T.s so sestavljali Matthew Berry, Mike Greenberg iz ‘SportsCenter’, Michelle Beadle iz ‘SportsNationa’, NFL-jev analitik Marcellus Wiley ter analitik ‘Baseball Tonighta’ in nekdanji igralec MLB, Eduardo Perez. Tekmo je komentiral NFL-jev gostitelj Trey Wingo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekIris Mulej uživala na milijon evrov dragem katamaranu
Naslednji članekKatherine Heigl si želi še enega otroka!