Avril Lavigne, svetovno znana rokerska pevka, se je slikala za novembrsko izdajo revije Maxim, ki je na prodajnih policah prav zdaj.

Tukaj je nekaj odgovorov, ki jih je 26-letna pevka delila z revijo:

O tem, kako se izogiba težavam z drugimi zvezdami: »Prihajam iz majhnega mesta in običajne družine. Za to, kar sem zdaj, sem se zelo trudila. Videla sem že mnogo ljudi, ki se jim je malo zmešalo in so zares zelo obsedeni s hollywoodsko sceno. Zato se nerada družim z takšnimi ljudmi.

O njenih tatujih: »Abbeydawn – to je moj vzdevek in znamka oblačil. Imam pa še strelo, glasbeno noto in zvezdo. Vseh skupaj imam 15, ampak vsi so zelo majhni.

O slikanju že tretje naslovnice za revijo ‘Maxim’: »Starejša sem in bolj zadovoljna z ssvojo ženskostjo. Prvič sem bila stara 19 in bila sem zelo živčna. Zdi se mi, da sem bila bolj fantovska. Vedno zelo uživam pri slikanju za novo naslovnico ‘Maxima’. Zdi se mi, da me napolni s svobodo, ker je ta revija precej drugačna od drugih.

Kot že veste, je bila Avril enkrat že poročena, zato je sedaj bolj previdna in seveda bolj izbirčna pri izbiranju moških. »Rada imam uglajene moške, gentlemane, ki ti odpirajo vrata in ti dajo rožo… Očitno sem pač staromodna.«

Sedaj se Avril sestaja z Brodyjem Jennerjem, vmes sta se sicer že razšla, saj so ju paparaci v sredo z nekaj prijatelji ujeli ob skupni večerji v restavraciji imenovani ‘BOA Steakhouse’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO 49-letna Heather Locklear: Od lepotice do zgubane starke!
Naslednji članekHOT! Cheryl Cole: Razširila noge in izgleda bolj seksi kot kdajkoli!