Avril Lavigne, ki se je že pred leti preizkusila v vlogi modne kreatorke, se je odločila presedlati iz prodaje njenih kolekcij preko interneta na prodajalne oblačil.

V ta namen bo ustvarila lastno verigo butikov, kot sta ‘Trash and Vaudeville’ v NYC-ju in veriga ‘Blue Banana’ iz Velike Britanije.

Avril je za tisk povedala: »Spletna trgovina Kohl je bila odlična priložnost za začetek. V dveh letih in pol pa sem preko njega lahko predstavljala najnovejše modne kreacije. Toda zdaj so se stvari spremenile, saj želim, da postanejo moja oblačila dostopna širši množici.«

»Kreiram zase. Preko tega sem se naučila veliko o sebi in postala samozavestnejša. Ni pomembno, da si popolen, ampak da se zabavaš. Je le še en način ustvarjalnosti. Pride iz mene,« je nadaljevala.

Mlado pevko so paparaci uspeli ujeti v nedeljo, ko si je s fantom Brodyjem Jennerjem privoščila zimske počitnice v Torontu v Kanadi.

Prikupen par se je odpravil na letališče Pearson International kmalu po njunem obisku Avrilinega brata Matthewa in njegove žene.

26-letna zvezdnica ni pozabila spomniti njenih oboževalcev na kratek predogled njene nove pesmi ‘What the Hell’, ki jo bo prvič zapela na nastopu na ‘Dick Clark’s New Year’s Rozkin’ Eve with Ryan Seacrest’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekElisabeth Hurley svojega bivšega prosi, naj se vrne k njej
Naslednji članekSeksi Eva Mendes: Malo je manjkalo, pa bi odšla v samostan