Zvezdnici ‘Opravljivke’, Blake Lively in Leightom  Meester, sta se četrtek udeležili ponovnega odprtja butika Chanel Soho v New Yorku.

Med gosti je bilo kar nekaj znanih obrazov: Chace Crawford, Alex Chung, ki je zavzel mesto DJ-ja, Daisy Lowe, Liv Tyler, ki je tudi na spodnjih slikah, Diane Kruger, Sarah Jessica Parker in Rachel Zoe.

Leighton je nato v petek nadaljevala udejstvovanje med hollywoodsko smetano, saj se med ‘2010 Fashion’s Night Out udeležila kar dveh slovesnosti.

24-letna igralka je začela s svojim pohodom ob sedmih zvečer, ko je testirala novo dišavo v butiku Roger Vivier na Upper West Sidu. Nosila je sanjsko obleko Emilia de la Morena, nakit Repossi, čevlje Mille Pattes in sončna očala Prisme. Naato pa se je še ustavila v trgovini Chloe.

Vedno zaposlena pa je tudi njena soigralka Blake, ki je imela v petek tiskovno konferenco za nov film ‘The Town’, v katerem je tudi seksala z Benom Affleckom, ki je bil tudi na konferenci v Torontu.

‘Opravljivka’ je bila seveda čudovita, ko je odgovarjala na vprašanja in posnela nekaj fotografij. Dogodek je bil del ‘Filmskega festivala 2010’ v Torontu v Kanadi.

Dopoldne so jo seveda paparaci pričakali na letališču, kjer je zvestim oboževalcem podarila tudi nekaj avtogramov.


Zadnje novičke

Prejšnji članekInna – Amazing
Naslednji članekPamela Anderson: Moja najboljša leta so bila v Obalni straži!