Penn Badgley in Blake Lively sta v zasebnem življenju morda res srčkana golobčka, toda to ne pomeni, da si ne moreta konkurirati, ko se gre za posel in zaslužek.

Oba člana ‘Opravljivkinega’ parčka sta med vikendom praznovala premiero svojih filmov: Penn je zaigral v ‘Easy A’, Blake, ki je pred kratkim izdala, zakaj noče snemati komercialnih filmov, pa je imela stransko vlogo v filmu ‘The Town’. En film je lahkotna komedija, drugi pa triler, ki je nastal pod režiserskim očesom Bena Afflecka. Kaj misliš, kateri bo zmagal v zaslužku?

Blakein film se osredotoča na bančni rop v Bostonu. Mlada igralka se je za ta film osvobodila spon Serene van der Woodsen ter se prelevila v seksi dekle kriminalca, ki ga je upodobil Ben. Več si poglej v trailerju.

Sicer pa se je o svojem zasebnem odnosu s Pennom včeraj razgovorila v oddaji ‘Live With Regis and Kelly’.

»Svojega razmerja ne bom komentirala, tako da lahko to vprašanje kar preskočite. Anonimnost je nekaj, kar zelo cenim. Želja biti igralec in želja biti slaven sta dva povsem različna pojma.«

Njena soigralka, Leighton Meester, pa se je v ponedeljek v New Yorku udeležila praznovanja izdaje revije ‘V’, en dan prej pa je sedela v prvi vrsti na modni reviji ‘Dereka Lama’. »Šov je bil čudovit!« je objavila na Twitterju. »Kolekcija je izgledala kot sončno nedeljsko jutro.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekZVEZDNIŠKI DVOBOJ: Rihanna in Jennifer Garner v prozorni črni oblekici
Naslednji članekFOTO Ljubka hčerkica Salme Hayek je začela obiskovati malo šolo