Penn Badgley je med snemanjem novih prizorov za serijo ‘Opravljivka’, ki se je v četrtek odvijalo v New York Cityju, izmaknil poljub svoji punci Blake Lively, ki je imela oblečen fantovski suknjič ‘Tibi’.

Za razliko od tega je bila Blake v začetku tedna opažena pri mečkanju s Samom Pagom, vendar brez skrbi, to je bilo le del snemanja. Sam namreč igra v priljubljeni seriji vlogo njenega novega kandidata za ljubezen, v epizodi pa se bo prvič pojavil v oktobru.

Na snemanju so bili opaženi tudi Ed Westwick, Leighton Meester ter Chace Crawford. Tako Ed kot Leighton sta bila med snemanjem prizora na ulici v New York Cityju urejena kot običajno. Sta Blair Waldorf in Chuck Bass ponovno skupaj?

Leighton pa je pred kratkim priznala, da ima, odkar jo je igralstvo popeljalo v širše družbeno okolje, raje samoto. Povedala je: »Jaz sem skrivnostno rada sama. Pišem in berem. Pišem poezijo in pesmi in pomaga. Menim, da vsakdo čuti v tej smeri.«

Njena soigralka Blake, ki velja za eno izmed najbolj zavzetih igralk, pa je včeraj nadaljevala s snemanjem ter tako zaključila delovni teden. Priljubljena igralka, ki igra vlogo Serene van der Woodsen, je snemala prizor za prizorom ter si vmes jemala odmore, v katerih so poskrbeli za njena ličila in v katerih je na hitro preverila stanje na svojem mobilniku.

Blake pa je pred kratkim spregovorila o tem, kako mučno in neromantično je bilo snemati sceno seksa v njenem novem filmu ‘The Town’. Dejala je: »To je mučno, neromantično in prav tako zelo tragično v več pogledih, saj se ta dva med sabo sovražita in sta ujeta na tej poti. To ni neupravičena spolna scena za napovednik, ali da bi pridobili fante in dekleta, to je dejansko gnusno za gledalce, za vse okrog in za nas.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekDobrodelna Katherine Heigl podarila kar milijon dolarjev
Naslednji članekFOTO Sigourney Weaver in Jamie Lee Curtis osupnili v enaki elegantni obleki