Blake Lively, Jessica Szohr in Leighton Meester ne počivajo niti ta teden! Paparaci so jih namreč opazili že v ponedeljek na snemanju serije ‘Opravljivka‘.

Lepotičke serije so bile videti zelo seksi, ko so se sprehajale po ulicah New York Cityja, medtem pa so jim na vsakem koraku vztrajno za petami sledili številni oboževalci in paparaci.

Po najnovejših podatkih naj bi se Jessica še dodatno zaposlila, saj naj bi se pridružila ekipi, ki snema prihajajočo dramo ‘Hirokin‘. Pri filmu pa sodelujejo tudi Wes Bentley, Angus Macfadyen, Julian Sands in Laura Ramsey. S snemanjem naj bi pričeli še ta mesec v Los Angelesu, gospodična Szohr pa naj bi zaigrala zvito zapeljivko!

Jessica je zadnje čase zelo zaposlena. Ne samo, da snema ‘Opravljivko‘ – kjer je bila zopet opažena v torek zjutraj s soigralcem Pennom Badgleyjem, ko se je sprehodila po ulicah Manhattana, temveč je tudi posnela film ‘Piranha 3D‘, ki v kinematografe prihaja naslednji teden.

V filmu so zaigrali še Jerry O´Connell, Christopher Lloyd in Elizabeth Shue, govori pa o skupini turistov, ki morajo združiti moči proti zgodovinskemu šolskemu ljudožercu rib.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Jessica Biel: Ves Hollywood je lahko gledal njene črne spodnje hlačke
Naslednji članekMike Posner – Cooler than me