Blake Lively in Leighton Meester sta v sredo preživeli še en dan na snemanju ‘Opravljivke‘ v New Yorku.

Lepotički Blair Waldorf in Serena van der Woodsen sta izgledali odlično, ko sta se pod žarometi kamer sprehajali po ulicah Big Applea.

Pred kratkim so poročali, da ima priljubljena tv serija na Kitajskem več gledalcev kot v Ameriki. Izvršilna producentka in pisateljica Stephanie Savage je povedala: »Ljudje gledajo preko spleta. Ker je tam toliko več ljudi in imajo vsi svoje računalnike, je tam tudi več gledalcev kot v Združenih državah.«

Ko že govorimo o Blake in njenih vsakodnevnih snemanjih, je v javnost pricurljala novica, da želi zvezdnica kljub zavidljivi karieri ukrasti vlogo Scarlett Johansson.

Po poročanju ‘NY Daily News’ je 22-letna igralka zelena od zavisti, ker bo Scarlett skoraj zagotovo zaigrala v trailerju ‘Gravity‘, saj želi sama nastopiti v glavni vlogi.

Gospodična Lively je stopila v akcijo in poklicala direktorja Alfonsona Cuarona, še preden je podpisal pogodbo s Scarlett. Odločen direktor se na njeno ‘željo ‘ ni odzval.

Kot zanimivost naj še omenimo, da je zavistna blondinka v medijih hvalila Scarlett, še posebej potem ko je nastopila v filmu ‘Green Lantern’ skupaj z njenim soprogom Ryanom  Reynoldsom.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPrivlačna in opazna kot zvezda
Naslednji članekVROČE Jani Pavec z Atomiki in hčerkico Saro osvojil srca Američanov