V četrtek zvečer se je Blake Lively odpravila ven in uživala v Rihanninem koncertu v New York Cityju.

V sredini množice pa so lepotičko serije ‘Opravljivka‘ varovali tudi številni telesni stražarji in ko je Blake zagledala številne paparace, se jim je hotela s sklonjeno glavo izogniti – a kljub temu smo dobili nekaj fotografij zvezdnice, ki je šokirala z izjavo, da želi zapustiti ‘Opravljivko‘.

Rihannina turneje ‘Last Girl On Earth‘ je gostila tudi Ke$ho in popolnoma navdušila vso zbrano množico na ‘Madison Square Gardenu’.

V petek pa je za svoje promocijske dolžnosti poskrbela tudi Jessica Szohr. Opažena je bila že zgodaj zjutraj v CW studijih v New York Cityju.

Jessica je bila videti nadvse seksi, ko se je odpravila v stavbo Midtown Manhatten, kjer je spregovorila o svojem prihajajočem filmu ‘Piranha 3D‘.

Po nedavnih informacijah naj bi Jessica manjkala na medijskem dogodku, ki se je odvijal prejšnji vikend v Chicagu – a to naj ne bi bila njena napaka.

»Če bi Jessica vedela za to, bi zagotovo prišla. Nikoli ji ni bilo povedano – no, razen v nedeljo. In rezultat tega je bil, da se je strinjala, da sama vse poplača in odide. Ni bilo nikakršnega prepira.«

Kako lepo, da še obstajajo tako razumljive zvezdnica, kajne?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Seksi Kim Kardashian zapeljala 16-letnega Justina Bieberja
Naslednji članekBo lahko Lindsay Lohan predčasno zapustila rehabilitacijo?