Blake Lively je bila aretirana – zaradi svojega seksi videza!

Zvezda ‘Opravljivke‘ je odšla v zapor – a ne zaradi prekrškov, temveč zaradi snemanja za septembrsko izdajo revije ‘Interview’. Svetlolasa igralka, ki bo v prihajajočem filmu ‘The Town‘ zaigrala ljubico, pa je zaporniškemu videzu dodala še očarljivost in eleganco. Je mogoče, da je vodstvo inspiracijo za snemanje dobilo z nedavnim dogodkom z Lindsay Lohan?

Ponujamo ti nekaj fotografij s snemanja. So ti všeč?

V sredo pa je bila Lively opažena na snemanju ‘Opravljivke‘ v New York Cityju. In kljub temu da je lepotička pred kratkim presenetila z izjavo, da želi serijo zapustiti, je tokrat močno garala. Skakala je iz ene scene na drugo in bila popolnoma osredotočena na delo, medtem ko je sodelovala z novim članom serije, Samom Pageom – ki bo zaigral njeno novo ljubezen.

Lepotička pa je nedolgo nazaj tudi priznala, da jo je igranje potisnilo iz oklepa in ji dalo vso potrebno samozavest, ki jo potrebuje, ko je na očeh javnosti.

»V resnici sem zelo sramežljiva oseba – to je velika skrivnost, zato o tem ne govorite,« je dejala za revijo ‘Interview’. »Toda biti v igranju me je prisililo, da sem se malo razpustila. Je kot narava proti vzgoji: naravno sem zelo sramežljiva, toda zaradi tega, kar sem postala in kar počnem, sem bila prisiljena najti nekaj samozavesti,« je dodala Blake.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Čutna lepotička Gisele Bundchen privablja poglede v seksi spodnjem perilu
Naslednji članekŠOKANTNO Erazem B. Pintar strmoglavil z letalom in za las ušel smrti