To je seveda vredno vseh govoric!

Lepotička ‘Opravljivke’, Blake Lively, je namreč pozirala za oktobrsko izdajo revije ‘Marie Claire UK’ in bila videti bolj seksi kot kadar koli do sedaj! Galerija je res vredna ogleda!

Blake pa je sprožila tudi govorice, ko je v nekem intervjuju dejala, da si želi razširiti krila in se lotiti nečesa bolj tveganega od svoje komercialne serije.

»Snemam v zelo komercialni seriji, tako da je zadnja stvar, ki jo želim početi, snemanje komercialnih filmov. Želim si tvegati, ne želim igrati varno! Mislim, res je, da bi zaslužila več denarja, če bi snemala več komercialnih projektov. In lepo bi bilo, če bi si kupila stanovanje, toda stara sem 22 let in zaenkrat ga še ne potrebujem.«

Je morda v tem intervjuju Blake tudi priznala, da potrebuje neko stalno mesto? Prostor, kjer se bo ustalila?

V sredo popoldne pa je bila Blake opažena na snemanju scene ‘Opravljivke’ v New York Cityju, kjer je bila zopet videti preprosto čudovita.

Spustila se je  po stopnicah lokalne stavbe, Serena van der Woodsen pa je tokrat nosila sivkasto jakno in modro oblekico. Delavnim obveznostim se je posvetila zaradi popolnoma nove sezone ‘Opravljivke’, katera premiera bo že 13. septembra. Sicer pa ne gara samo Lively, temveč kar celotna ekipa.

O komercialni seriji pa je oboževalka mode dejala: »Imamo 6-letni dogovor, toda kdo ve, kako dolgo bo serija sploh obstajala. Ne držijo se vedno dogovorov… Sedaj smo v četrti sezoni.«

V torek zvečer pa je na bila na after-zabavi filma ‘The Romantics’ v novem hotelu v Gansevoort Park Avenue opažena Leighton Meester. 24-letna zvezdnica je bila videti preprosto, a nadvse prikupno v potiskanih hlačah znamke Proenza Schouler, v volnenem puloverju znamke The Row, v čevljih Azzedine Alaia, s Puccijevo torbico in nekaj kosi nakita Ivanka Trump Fine Jewelry.

Če si zvezda, ti ni nikoli dolgčas, kajne? Ali se morda motim/o? Podaj svoje mnenje!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZALJUBLJENA Oriana Girotto z novim fantom v skupni dom
Naslednji članekNEVERJETNO Jane Fonda pri 73ih letih pod nož!