Oglej si nov in čudovit posnetek Brende Song v vlogi Christy Ling!

21-letna igralka bo zaigrala pametno dekle fanta Andrewa Garfielda, ki bo v prihajajočem filmu zaigral Eduarda Saverina.

Film ‘The Social Network’ temelji na knjigi avtorja Ben Mezricha z naslovom ‘The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal’. Pripoveduje pa zgodbo o Eduardu Saverinu in o Marku Zuckerbergu, o dveh ustanoviteljih danes svetovno znanega Facebooka!

Film naj bi v kinematografe prispel 1. oktobra, do takrat pa ti v pogled ponujamo nekaj fotografij.

Igralka, brez srednjega imena, pa ima še en nov film, za katerega ima tudi že uraden poster. Naslov tega filma pa se glasi ‘Boogie Town’!

Film so snemali po Los Angelesu in sicer vedno v poznih nočnih urah, v njem pa poleg gospodične Song zaigrata tudi Marques Houston in Katerina Graham.

Obnova ‘The Boogie Towna’: Ni več nasilja, ni več drog – v njihovem prostoru so samo ilegalna plesna tekmovanja, ki se odvijajo v podzemnem svetu Boogie Towna’. Micha (Houston) in Jay (Mykal Anthony Bean), vodja dveh tekmovalnih ekip, si pridobita super moči, ki tekmovanje popelje na višji nivo. Kljub sovraštvu med dvema skupinama pa se Micha zaljubi v lepo sestro Jaya, v Natalie (Song). In začne se odvijati zgodba Romea in Julije v prihodnosti.

Zanimiva zgodba, kajne? Nam je vsekakor všeč, kaj pa tebi?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Otroka Boštjana Romiha hudo popikale ose
Naslednji članekFOTO Kdo so najlepši bradati zvezdniki?