V sredo zvečer se je v New York Cityju odvila premiera filma ‘Twelve‘, na katero sta prišla tudi Chace Crawford in 50 Cent.

Igralec serije ‘Opravljivka‘ in slaven raper sta izgledala čudovito, ko sta pred paparaci pozirala na rdeči preprogi pred kinematografom ‘Landmark Sunshine’.

Svojega soigralca so tudi tokrat prišle podpirati lepotičke serije, Blake Lively, Jessica Szohr, Michelle Trachtenberg, pridružila pa sta se jim tudi Irina Shayk in Penn Badgley, katerega pa žal ne boš našel/a v spodnji galeriji!

Za vse oboževalce Chacea ali pa vse oboževalce filmov vam sporočamo, da tudi tebi ne bo potrebno predolgo čakati, saj bo film v kinematografe prispel  že 6. avgusta.

Zvezdnik, ki se je zaradi aretacije javnosti ponovno pokazal šele pred dobrim tednom, in eden najbolj vročih hollywoodskih mladeničev pa je spregovoril tudi o tem, kako mu je televizijska mreža ‘CW’ pomagala pri izboljšanju načinu oblačenja.

Medijem je sporočil, da se je njegov občutek za stil drastično izboljšal, ko je sprejel vlogo Nata Archbalda.

Zaradi uspešnosti šova sem bil deležen večje pozornosti, zato sem se moral tudi posvetiti odkriti svoj način oblačenja.«

»Rad imam Ralpha Laurena Rugbyja, Johna Varvatosa – zares je ‘bad-a*s’  – kavbojke znamke Diesel, nosim pa tudi obleke Dolce & Gabbana. Zadnje čase pa postajam pozoren tudi na ročne ure.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Lopez bo sodnica Ameriškega idola
Naslednji članekCamilla Belle