Sophia Bush in njen soigralec v ‘One Tree Hill’ ter fant v resničnem življenju, Austin Nichols, sta se v ponedeljek skupaj odpravila na kosilo v Zahodni Hollywood.

Sophia pa bo v prihajajoči družinski komediji ‘Southern Discomfort’ zaigrala Haley, mlajšo hčerko, ki se preseli nazaj domov s svojim očetom in mu začne življenje vrteti naokrog.

Sophiin soigralec v že omenjeni seriji, Chad Michael Murra, pa se je dan prej odpravil po šopek, da bi z njim razveselil svojo zaročenko Kenzie Dalton.

Osemindvajsetletni igralec pa trenutno še dela na romanu ‘Everlast’, ki je plod šestletnega dela, izdan pa bo predvidoma to poletje.

Kenzie je napisala: »Po branju tega romana moram reči, da je spletkarska pripoved tista, ki me je držala ujeto vsak trenutek. Sem neverjetno ponosna nanj in oba sva se za ta roman zelo potrudila…Ja, bo turneja. Knjiga se bo prodajala po celotnih Združenih državah, prav tako pa tudi v Franciji in Nemčiji (mogoče pa še v kateri drugi državi). Kar ne morem čakati na trenutek, ko se bodo vaše oči pasle po takšnem čudežu, kot je ‘Everlast’.«

.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHeidi je bila zlorabljena
Naslednji članekGola Olivia Munn v boju za pravice slonov