Nikki Reed je dobesedno zasijala v rožasti obleki, ko se je v četrtek zvečer udeležila praznovanja ‘Us Weekly Hot Hollywood Style Issue’.

Poleg tega se je v petek v spletni klepetalnici ‘Ustream.tv’ pridružila Julii Jones in Bryce Dallas Howard, s katerima je poklepetala o ‘Mrku’.

Tudi Anna Kendrick se je udeležila iste prireditve, oblekla pa je malo manj izstopajočo Puccijevo modro obleko.

Mlada igralka pa ni sodelovala pri promociji ‘Mrka’, saj je zaposlena s snemanjem filma ‘I’m With Cancer’, kjer bo zaigrala ob Josephu Gordonu-Levittu. Film govori o Adamu Schwrtzu (Gordon-Levitt), 25-letnem pacientu, ki se je odločil, da bo bolezen premagal s kemoterapijami. Nato začne hoditi s študentko medicine Katie (Kendrick), ki mu pomaga pri soočanju s težko boleznijo.

Njuna ‘Somrakovska’ soigralka, Christian Serratos, pa se je znašla na čisto drugem koncu Zemlje. Skupaj z nekaterimi soigralci se je udeležila ‘Somrakovske’ konvencije v Sydneyju in Melbournu, prosti čas pa so mladi igralci izkoristili tudi za obisk avstralskega živalskega vrta, kjer je Christian za spomin kupila plišasto koalo

Christian, BooBoo Stewart, Daniel Cudmore in Gil Birmingham so obiskali ‘Sydney Wildlife World’, kjer so si od blizu ogledali in spoznali koale, kenguruje ter druge avtohtone avstralske živali.

Morda ji bo ta izkušnja kdaj pomagala pri dobrodelnih organizacijah, ko bo hotela pomagati živalim. O dobrodelnosti pa se je razgovorila tudi v majski izdaji revije ‘MF’, ko je krasila tudi naslovnico.

O dobrodelnem srcu: »Rada bi se še več ukvarjala z dobrodelnostjo. Kot majhno dekle sem večkrat obiskala dom starejših občanov. Zelo je bilo zanimivo, ko sem spoznavala njihovo življenje. Nekoč sem za noč čarovnic dobila bombone. Nato mi je nekdo rekel, da nekateri ljudje lahko dobijo bombone, drugi pa ne. Že takrat se mi to ni zdelo pravično. Nisem razumela, zakaj.«

O podpori oboževalcev ‘Somraka’: »Mislim, da podpora oboževalcev deluje kot neka nagrada nam igralcem. Zelo sem hvaležna, da sem lahko del te uspešne sage. Mislim, da je ta saga že postala del mojega življenja… Zelo sem ponosna. Vsak dan znova želim oboževalcev pokazati hvaležnost, prav zato tudi imam Twitter naslov.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekNuša Derenda: Njena modna ikona je Lady Gaga
Naslednji članekFOTO Victoria Beckham tudi na sprehod v vrtoglavih petah