Vsi vemo, da je Daniel Radcliffe zaslovel zaradi vloge Harryja Potterja in da je ravno s tem zaslužil ogromno denarja. A o njegovem zaslužku se ni nikoli natančno govorilo. Sedaj pa so v javnost prišle informacije, da je slavni čarovnik bogatejši tudi od princa Williama in Harryja!

Londonski častnik ‘Daily Mail’ je poročal, da ima mladenič, ki zagovarja homoseksualce, imetje v vrednosti 45 milijonov dolarjev, britanska kraljevska sinova pa imata bogastvo v vrednosti 44 milijonov dolarjev – vsak posebej seveda!

In kako je 21-letni fant prišel do tako bajne vsote? Že dejstvo, da je za zadnji film v dveh delih ‘Deathly Hallows finale films’ zaslužil 43 milijonov dolarjev, ti mora veliko povedati. Zdi pa se tudi, da je Daniel varčen možakar, saj je svoje imetje v zadnjem letu kar podvojil.

Poročevalci ‘Maila’ so dejali, da je Daniel večino svojega denarja investiral, nekaj ga je vložil v banko, ostalo pa je namenil za svoje filmsko delo.

Samski fant, kateri tudi želi ostati samski, je tudi lastnik treh stanovanj – dveh v New Yorku in enega v Londonu. Sedaj ko so se v javnosti razkrile njegove finance, bo najverjetneje Daniel moral kar nekaj denarja nameniti tudi večerjam, ki jih bo podaril svojim soigralcem v broadwayjskem muzikalu ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’.

Kaj bi moral Daniel narediti s svojim bogastvom? Imaš kakšen nasvet?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Rebeko Dremelj ujeli v objemu postavnega manekena v Benetkah
Naslednji članekFOTO: Shenae Grimes: Šla se je paparaca!