Daniel Radcliffe nas bo kot piflar gledal iz septembrske številke revije ‘Out‘, k čemur še dodatno pripomorejo velikanska očala, ki jih z veseljem nosi.

21-letni zvezdnik ‘Harryja Potterja’ je za revijo povedal nekaj zanimivosti o njegovem prijateljstvu s trans pevko Our Lady J in projektu ‘The Trevor Project’.

O sodelovanju v projektu ‘The Trevor Project’ je igralec povedal: »Ko sem zaradi projekta odpotoval v klicni center v New Yorku, se je moje navdušenje nad projektom pa tudi ljudmi in okolico potrojilo. Sistem, ki ga imajo v mestu in kako praktično deluje klicni center, je briljanten in učinkovito. Zelo sem ponosen, da sem lahko tudi sam del tega.«

O slavnih očalih Harryja Potterja nam je razkril: »Ja! Imam dva para očal iz sedmega dela in tudi tiste, ki sem jih nosil v prvem filmu, vendar so mi zdaj nekoliko preozke.«

Rumeni tisk ga je v preteklosti prežvečil po dolgem in po čez, ko so izvedeli za njegovo prijateljstvo s pevko Our Lady J. »Bil sem na snemanju filma (Harry Potter), ko so časopisi narediti takšno senzacijo, ker smo lani šli skupaj ven. Nihče od mojih prijateljev se ni zmenil za to,« je pojasnil.

Pozor! Lomilec ženskih src je razkril tudi majhno ‘nepomembno’ pozornost iz njegovega zasebnega življenja, in sicer če je samski ali zaseden!

»Z nekom sem bil v zvezi skoraj tri leta. Prijateljsko sva se razšla malo pred obletnico… Trenutno uživam v samskem stanu in lovim nova dekleta. Prvič v življenju sem začel hoditi na zmenke. V preteklosti mi ni bilo nikoli potrebno, saj sem vsa dekleta spoznal preko dela. Tam sva se zelo dobro spoznala, nato pa začela hoditi ven. Tako da me tokrat čaka nov izziv,« je rekel.

V soboto se je gospodič Radcliffe udeležil že težko pričakovane premiere filma ‘Harry Potter and the Deathly Hallowsv BFI Southbank v Londonu. Njegova dolgoletna kariera, ki si jo je zgradil s čarovniško palico, se bliža h koncu.

Malo še stisnimo zobe in kmalu si bomo lahko novo uspešnico ogledali tudi v slovenskih kinematografih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatie Holmes je priznala: Moj zakon s Tomom ni normalen!
Naslednji članekFOTO Prelepa Sophia Vargara v razvlečeni obleki, ki je povsem zakrila njene atribute