Vsi že nestrpno pričakujemo nadaljevanje poti mladega čarovnika Harryja Potterja, ki bo prispel v kinematografe že čez 15 dni!

Daniel Radcliffe in Emma Watson sta zato ugodila reviji ‘Scholastic’ in povedala nekaj zanimivosti iz snemanja.

Emma se je razgovorila o njenem najstrašnejšem podvigu na snemanju. »Eden izmed prizorov je, da smo ujeti v banki Gringott, ko dobi Hermiona to noro idejo, da bo skočila na zmajev hrbet. Stoji na nekakšen balkonu, s katerega potem skoči na zmaja. In jaz sem morala res skočiti! Seveda so me ujeli, vendar je bil že sam skok zelo strašljiv,« je povedala.

Daniel pa je povedal nekaj besed o njegovi najtežji sceni: »Nekje v začetku prvega dela je dvoboj med Harryjem in Ronom, ki ga igra Rupert Grint. Morala sva se boriti in sovražiti, kar je bil velik čustveni izziv zame, saj je zelo težko sovražiti Ruperta.«

Na vprašanje, če mislita nadaljevati z vlogama Harryja in Hermione, sta odgovorila.

Emma: »O moj bog! Ne, ne bom. Kar smo naredili, je zdaj tako dovršeno. Bilo bo čudno. Ne. Pod nobenim pogojem. Res bi bilo čudno.«

Daniel: “Ne, verjetno ne, ker je bilo 10 let dovolj. Mislim, da je film dosegel skoraj popoln in čudovit zaključek. Imam pa tudi zagotovilo od J.K.Rowling, da tega ne bo več počela.

In zdaj, ko je postavni igralec zaključil desetletno obdobje čarovništva, se je že pognal v snemanje njegove nove filmske uspešnice. V torek so ga tako fotografi ujeli na snemanju filma ‘The Woman in Black’ v Londonu.

21-letni igralec se je vživel v vlogo Arthurja Kippsa, mladega odvetnika, ki se najde v zgodbi duhu podobnega talca.

Film si bomo lahko na velikih platnih ogledali že prihodnje leto.


Zadnje novičke

Prejšnji članekChristina Aguilera za nastop dobila kar milijon dolarjev
Naslednji članekŽALOSTNO Courtney Cox je prestala sedem splavov in se zato tudi ločila