Demi Lovato je upihnila svečke na svoji rojstnodnevni torti med včerajšnjim praznovanjem 18. rojstnega dne v newyorškem Buddakanu, ki se ga je udeležila tudi njena mlajša sestrica, Madison de la Garza.

Mlada zvezdnica, ki je trenutno na poti s skupino Jonas Brothers in preostalo ekipo filma ‘Camp Rock 2 The Final Jam’, je danes dopolnila 18 let! Vse najboljše!

Sedaj polnoletna Demi pa je za oboževalce na Twitterju objavila podrobno fotografijo njenih Christian Louboutin čevljev. Tako vroči so!

Bi si želela videti premiero filma ‘Camp Rock 2’ v New Yorku, pa je ta žal predaleč? Ne skrbi, zate imamo video s sredinega večernega šova skupine Jonas Brothers, ki so nastopili skupaj z Demi.

Po premieri novega filma, ki je bila namenjena oboževalcem in novinarjem, so namreč priljubljeni zvezdniki skupaj izvedli improviziran koncert. Demi, Joeu, Kevinu in Nicku so se na odru pridružili tudi preostali člani zasedbe filma ‘Camp Rock 2’, skupaj s katerimi so odpeli pesmi iz težko pričakovanega Disneyjevega filma, ki bo zagotovo uspešen. Čeprav je bila premiera filma že v sredo, pa ga bomo lahko videli od 3. septembra naprej, ko bo doživel debi na Disney Channelu.

Nekatere stvari na turneji pa so lahko morda malo mučne: Demi in Joe sta se v začetku leta javnosti predstavila kot par, a sta se v prvih poletnih dneh prijateljsko razšla. V ponedeljek je Joe s tožbo zagrozil opravljivemu blogerju, ki je dejal, da sta mlada zvezdnika med turnejo ‘prijatelja z ugodnostmi’.

Poglej si video, v katerem Demi odpoje pesem ‘It’s On’, skupina Jonas Brothers pa ‘Heart & Soul’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBritney Spears: Njeno življenje se počasi vendarle ureja
Naslednji članekZVEZDNIŠKI DVOBOJ: Hollywoodske lepotičke v seksi in kratki beli obleki