Nasmejana do ušes sta se včeraj popoldne Miley Cyrus in njen fant Liam Hemsworth sprehodila do dobre prijateljice Ashley Tisdale v Toluca Lakeu v Kaliforniji. Skupaj so si ogledali nogometno tekmo.

Po ogledu tekme med New Orleans Saints in Indianapolis Colts z izidom 31-17 se je parček odpravil na skupno večerjo.

V naši galeriji si lahko ogledaš nekaj včerajšnjih fotografij in pokomentiraš njuno ljubezen.

Mileyjino srce pa ne bije samo za njenega fanta, temveč za vse ljudi. Mlada zvezdnica je zelo dobrodelna.

Igralka in pevka je skupaj s svojo mamo Tish organizirala spletno dražbo, kjer je ponudila več predmetov, ki lahko postanejo tvoji, z nakupom pa priskočiš na pomoč žrtvam strahotnega potresa na Haitiju.

Za revijo ‘People je dejala: » Od potresa naprej se trudim, da bi lahko po svojih najboljših močeh pomagala tem ljudem. Vsi so tako radodarni. Skupaj z mamo sva začeli klicati in pisati najinim prijateljem, da bi videli, če bi želeli pomagati z našo dražbo. Ena izmed prvih, ki se je odzvala, je bila Demi Lovato. Prav tako je bil nad idejo navdušen Hugh Jackman, ki je pripravljen prav tako nekaj darovati.«

Ne smemo pa pozabiti tudi na druge znane, ki se trudijo na vso moč. Med njimi najdemo tudi Nicole Richie, Joela Maddena in celo Britney Spears.

Dobrodelna spletna dražba se je začela danes. Če te zanima, ali če bi rad/a na ta način pomagala ljudem, si oglej spletno stran Ebay.com/Miley. Vsaka pomoč je dobrodošla.

Mi pa si predvsem iz srca želimo in stiskamo pesti, da bi dražba uspela in bi nabrali čim več denarja za pomoči potrebnim.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVictoria Beckham: Do konca leta bo zanosila punčko
Naslednji članekSe med Cameron Diaz in A-Rodom nekaj plete?