Emma Roberts se je v čertek udeležila že težko pričakovane premiere ‘Seks v mestu 2’.

19-letna zvezdnica je prispela v kinodvorano London’s Odeon Leicester Square v oblekici Miu Miu kremne barve in čevljih iste modne linije.

‘Seks v mestu 2’ bo na hitro predstavil zadnji dve leti življenja štirih prijateljic, ki se odločijo zbežati iz napornega vsakdana in se sprostiti v Abu Dhabiju v Združenih Arabskih Emiratih.

Emma je izgleda zaposlena s premierami, saj je v torek zavzela rdečo preprogo na lastni premieri filma ‘4.3.2.1.’.

Mlada igralka pa se je tokrat pogumno podala še na področje, ki je novo tako za njo kot za nas, ki je v taki vlogi še nismo videli.

‘MTV’ in ‘EW’ sta pred kratkim poročala, da bo Emma zaigrala v grozljivki ‘Scream 4’ (Krik 4), v kateri bomo lahko videli še Ashley Greene, Rory Culkin in Hayden Panettiere.

Gospodična Roberts je za’ EW’ povedala: »Tako sem navdušena, da sem lahko del tako prelomne franšize. Zame je to odlična priložnost, da poskusim nekaj povsem drugačnega, kot sem kdajkoli počela.«

Skoraj enajst let po zadnjem delu filma ‘Krik’ bo produkcijska hiša Dimension Films to poletje začela snemati četrti del, ki se bo tokrat odvijal v mestecu Woodsboro. Nesluteče najstnike bodo  zalezovali morilci s povsem drugačnimi motivi, ki pa bodo nekako povezani z družino Sidney.



Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Olivia Wilde za ruski GQ pozirala toples
Naslednji članekNorčava Kylie Minogue na rdeči preprogi