V sredo zvečer se je Emma Roberts udeležila predstavitve filma ‘My Soul To Take’ in znova navdušila na rdeči preprogi New York Cityja, čeprav tokrat ni pokazala tako veliko gole kože.

19-letni igralki se je na dogodku pridružila tudi prijateljica Neve Campbell, v filmu pa sta zaigrala Max Thieriot in Emily Meade.

Med vikendom pa se obeta tudi izid njenega filma ‘It’s Kind of a Funny Story’. Se ga veseliš?

V četrtek zvečer pa je bila Emma opažena, ko se je udeležila poznega televizijskega šova, imenovanega ‘Late Night with Jimmy Fallon’.

Pred samim začetkom je lepotička tudi twittala svojim oboževalcem in jim zapisala: »Grem na @jimmyfallon šov. Zelo sem razburjena. Nazadnje sem se tam zelo zabavala. Vsakdo naj to gleda!«

Kasneje pa je še dopisala: »Jane Lynch in druga gostja pri Jimmy Fallonu… Mislim, da sem se ravnokar polulala v svoje hlačke!«

Ko pa je bilo zabave pri Jimmyju konec, se je Emma odpravila do Rockerfellerja, kjer je opravila manjše nakupe – videti je bila nadvse dobre volje, ko se je zabavala s svojo nakupovalsko družbo.

Ne pozabi pa si ogledati tudi spodnje galerije, kjer boš poleg vseh zgoraj naštetih dejavnosti Emmo lahko videl/a tudi na nekaj slikah novembrske revije ‘Marie Claire’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKate Hudson in Gwyneth Paltrow: Vroči hollywoodski blondinki
Naslednji članekFOTO Slavna dvojčka Vivienne in Knox Jolie-Pitt vedno bolj podobna Brangelini