Na zahodu imajo abnormalne visoke temperature, ki pa jih lepotička Emma Roberts dobro prenaša, vsaj tako je bilo videti v torek, ko se je sprehodila po Los Angelesu.

Zopet je bila videti čudovita, ko se je odpravila v lokalni salon, k vrhunskim Hollywoodskim stilistom.

Kar pa se kariere tiče, je Emma na polno zaposlena s premierami. Sodeluje pa tudi pri snemanju novega filma ‘Scream 4’, ki naj bi v kinematografe prispel 15. aprila 2011.

O tem projektu je Emma spregovorila z ‘MTV News’, kjer je povedala: »Zelo bo zabavno. Drznem si celo reči, da bo najboljši! Neverjetno je predvsem to, da bo zaigrala originalna igralska zasedba – Courteney Cox, David Arquette, Nave Campbell – in tudi celotna mlajša, novejša zasedba, kamor poleg mene spada tudi Hayden Panettiere, Rory Culkin, s katerim sem že posnela nekaj filmov in je super, tega pa je režiral tudi Wes Craven, ki spada med najboljše osebe, kar sem jih kdaj koli spoznala.«

Ne moremo pa mimo Emminega prvega stavka. Kako je mogoče, da trdi, da je grozljivka zabavna? Je sedaj namen grozljivke zabava?!

Na intervjuju pa so jo povprašali tudi, če bodo nove serije filmov ‘Scream’ lahko uspele s popolnoma novo generacijo igralcev. Emma je odgovorila: Veste, tega nikoli ne veš, mogoče je. Morali bomo počakati in bomo videli.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekBrad in Angelina bogato obdarila botro svojih otrok
Naslednji članekParis Hilton: Nad slabo voljo s celodnevnim zapravljanjem po trgovinah