Emma Roberts je nedeljsko popoldne preživela v družbi prijateljice, s katero sta se sprehodili po The Meat Packing District v New York Cityu.

19-letna igralka snema v mestu nov film z naslovom ‘High School Sweethearts , le-ta pa nastaja pod taktirko Penelope Spheeris. Več informacij ti bomo posredovali, ko bodo na voljo.

Emma je povedala: »Danes sem zopet menjala barvo las zaradi snemanja. Komaj čakam, da vidim, kako bo izpadlo.«

V zadnjem času pa je mlada zvezdnica pokazala svojo fotogenično plat, in sicer na fotografiranju za aprilsko številko revije ‘InStyle‘.

Zvezdnica’ Valentinovega’ se je na snemanju izkazala kot prava profesionalka in zamenjala kar nekaj belih oblek. Vendar se je splačalo. Slike so odlične.

Prav tako je bila gospodična Roberts izbrana, da bo predstavljala obraz ‘Allure’ v marčevski izdaji priznane  modne revije.

Glede številčnih zabav, ki se jih igralka udeležuje, je povedala: »Rada se v celoti uredim in lepo oblečem za posebne dogodke. Z veseljem izbiram pravo obleko in za svečane priložnosti si ponavadi ne morem sama urediti pričeske. Tako da ko to stori kdo namesto mene, je pravo olajšanje.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Razkrivamo zvezdniške tetovaže
Naslednji članekVIDEO Najbolj seksi filmski prizori tuširanja