Lepotička, ki je zaslovela z vlogo v ‘Harryju Potterjuse je znebila svojih čudovitih dolgih las. Je morda naredila to, da bi imela priložnost zmagati in osvojiti vodilno vlogo v filmu ‘The Girl with the Dragon Tattoo‘? Pri spremembi pričeske ji je na pomoč priskočil stilist Rodney Cutler, Emma pa je nad njegovim delom navdušena!

Dejala je: »Stilist je zagrabil moje spete lasje in jih odstrigel. Počutila sem se čudovito. Rada imam to frizuro.« Dejala je tudi, da se je končno znebila videza, ki si je nakopala v filmih ‘Harry Potter‘ in da ji to zelo ugaja.

Medtem ko Emma razlaga, da se je postrigla zato, ker ‘pogreša eksperimentiranje, preko katerega gredo vsi mladostniki’, pa je enkrat tudi omenila, da se je postrigla, da bi ‘imela več priložnosti’. In sprašujemo se, kakšne so boljše priložnosti kot to, da se čisto postrižeš zaradi možnosti, da bi ti pripadala filmska vloga?

Sama je dejala: »Pogrešala sem to eksperimentiranje, preko katerega gredo vsi mladostniki. To sem si želela narediti že, ko sem imela 16 let, a se mi ni ponudila prava priložnost. Takoj ko pa se mi je, pa sem vedela, da je to to!«

Nek filmski poznavalec je reviji ‘The Sun‘ sporočil, da se je 20-letnica postrigla zaradi avdicije. »Emma se je udeležila avdicije z direktorjem Davidom Fincherjem in se ostrigla, da bi izgledala kot njena vloga. Karakter Lisbeth je namreč gotsko dekle s kratkimi lasmi.«

Emma se za to vlogo strastno bori. Poleg nje pa naj bi se za vlogo potegovali tudi Kristen Stewart in Carey Mulligan. Kdo ve, morda pa bo ravno Emmina predanost vplivala na končno odločitev!

Vloga Lisbeth se bo igrala v treh filmih, saj namreč govorimo o kriminalni trilogiji, ki jo je napisal Stieg Larsson. Če sklepamo po tem, da so bile knjige blazno popularne po celem svetu, lahko tudi razumemo, zakaj si vse tri zvezdnice želijo te vloge. To bi jim namreč omogočilo zapis med ‘nadzvezdnice’.

Zaenkrat je edini, ki ima potrjeno in že določeno vlogo v filmu, Daniel Craig! Videli pa bomo, kako se bo v prihodnje vse uredilo. Katero pa bi ti rad/a videla v vlogi Lisbeth? Ponujamo pa ti tudi originalen trailer švedske verzije filma, v katerem je Lisbeth zaigrala Noomi Rapace.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Član skupine Langa dahnil usodni da na romski poroki
Naslednji članekKIKS Christina Aguilera pokazala oranžne pramene las