Blake Lively je v petek zvečer prepotovala državo in prispela na letališče LAX v Los Angelesu. Serena van der Woodsen igralka se je napotila skozi terminal v črnih pajkicah, rjavih škornjih, rjavem klobuku in prav tako ujemajočem se puloverju.

Blake se  je pred kratkim v enem izmed intervjujev morala soočiti tudi z neprijetnimi vprašanji o  njeni soigralki Taylor Momsen.  In sicer se je izpraševalec odločil nekoliko popestriti intervju s vprašanjem ali je res, da je Taylor dala kastrirati psa, nato pa sežgala njegove spolne organe pred člani njenega banda.

‘Opravljivka’ je na to prepričljivo zatrdila, da ni bilo nobenega gorenja jajc na snemanju.

23-letna igralka se je naslednjega dne udeležila podelitve ‘Scream’ nagrad, ki so potekale v Los Angelesu v Kaliforniji. Svetlolasa lepotica je s svojo izvrstno dodelano garderobo in osupljivim videzom ob svojem prihodu v gledališče The Greek jemala dih vsem navzočim.

Pa poglejmo kaj v teh dneh počne ostala igralska zasedba ‘Opravljivke‘.  Leightoon Meester in Ed Westwick sta si v petek med snemanjem popularne nanizanke vzela nekaj odmora, medtem ko so paparaci ujeli še Penna Badgleyja, Kelly Rurherford in Connor Paolo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna blesti kljub slabemu razpoloženju
Naslednji članekChristina Hendricks hujša, da bi se znebila bujnih oblin