Blake Lively je v torek zopet navdušila navzoče na še enem slavnostnem dogodku v New Yorku. Tokrat se je udeležila že 24-te vsakoletne podelitve nagrad ‘Annual Footwear News Achievement’, ki so se odvijale v muzeju moderne umetnosti MoMA.

23-letna igralka se je odela v kratko olivno zeleno oblekico kreatorja Christiana Louboutina, s katero je seveda pokazala svoje čare in s fantastičnimi nogami navdušila moško populacijo gledalcev.

Blake pa je skupaj s soigralci Leighton Meester, Pennom Badgleyjem in Chacem Crawfordom torek preživela na snemanju novih delov priljubljene serije ‘Opravljivka’ v New Yorku.

Zvezdnika in zvezdnici so bili ob hladnem vremenu odeti v plašče in topla oblačila, med njihovim odmorom pa se niso pustili motiti niti radovednim paparacem.

V sorodnih novicah smo izvedeli, da je Blake še tisti dan sodelovala tudi pri okraševanju smrečice na dogodku, ki so ga zato poimenovali ‘Rockefeller Center Christmas Tree’.

Na njem so med drugimi nastopili tudi Boyz II Men, Susan Boyle, Mariah Carey, Charice, Sheryl Crow, Josh Groban, Kylie Minogue in Jessica Simpson.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna: Nisem kriva, da sem seksi!
Naslednji članekAshley in Joe: Praktično sta neločljiva!