V soboto zvečer se je Emma Roberts udeležila podelitve ‘Scream’, v ponedeljek pa se je bleščala na vsakoletnem dogodku ‘ELLE’, ki se je tokrat odvijal na Beverly Hillsu.

Lepotička, ki se je ta večer družila predvsem s Kat Dennings in Michelle Trachtenberg, je bila oblečena v oblekico znamke ‘Jenny Packham’, kjer je pokazala svoj eleganten hrbet, celoten videz pa je zaključila z visokimi petami, torbico in nakitom.

Oglej si fotografije in sam/a presodi njen videz. Ti je všeč? Ogledaš pa si lahko tudi popolnoma novi trailer filma ‘Scream 4’.

Ponedeljek je bil naporen dan, a kljub temu je bila Emma opažena, ko se je zjutraj odpravila nekaj prigrizniti v kavarno The Griddle.

Dekle je na področju kariere na polno zaposlena in poleg vloge v ‘Scream 4’ je zaigrala tudi Noelle v ‘It’s Kind of a Funny Story’. O svojem karakterju je za ‘Toronto Sun’ povedala: »Z njo sem se približala normalnemu dekletu. Ima neko temno stran, toda kar mi je resnično všeč pri njej, je, da se lahko kdor koli v življenju sreča s to vrsto problema. Je v psihiatrični kliniki, toda vseeno se zanima za fante in s tem pokaže, da je kljub svoji temni strani običajna 16-letnica. V filmu je tudi prikazano, da lahko kdor koli tako konča.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekUJET Robbie Williams: Komaj se je poročil pa že vara?!
Naslednji članekBeyonce Knowles je noseča!