Emma Watson je bila v torek zjutraj opažena, ko je prispela na snemanje njenega novega projekta z naslovom ‘My Week With Marilyn’ v Londonu.

S staromodno lasuljo se je igralka filma ‘Harry Potter’ v polni odpravi pripravljala na snemanje svojih scen z režiserjem Simonom Curtisom.

Zraven snemanja filma ‘My Week with Marilyn’ pa si Emma prizadeva tudi, da bi bila navadna študentka univerze Brown. Za primer je novinarjem povedala o svoji prigodi s skupino fantov, ki so jo prosili za avtogram. »Rekla sem samo, da mi je žal in da sem tukaj, da se nekaj naučim ter hočem biti samo študentka. Vprašala sem jih tudi, ali bi bilo v redu, če ne bi podpisala, ker me bodo tako velikokrat videli naokoli.«

Emma pa krasi tudi novembrsko izdajo mehiške revije ‘Elle’, slike si lahko ogledaš v galeriji.

Za vse ljubitelje Emme in pa filma ‘Harry Potter’ pa so na dan pricurljale nove novičke o prihajajočem filmu z naslovom ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’.

»Vloge v filmu so veliko bolj tvegane,« je povedal Daniel Radcliffe. »Ron in Hermiona mu ne pustita, da sam opravi, kar mora, ampak tvegata svoje življenje za njega. Njegova prijatelja sta in mu sledita do konca,« je še dodal.

Emma pa je tudi pripomnila: »Film je res napet. Gledalci bodo zadrževali svoj dih in si govorili: ‘Ali bodo zmogli. Okej. Lahko ponovno zadiham!’«

Če si že nestrpen/na za prihajajoči film, ti lahko izdamo, da v slovenska kina prihaja 18. novembra. Dodane pa so tudi fotografije iz zgoraj omenjenega filma.

.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEnrique Iglesias feat. Nicole Scherzinger – Heartbeat
Naslednji članekObleci se kot Vanessa Hudgens