Na blogu oboževalcev Justina Bieberja, ki so ga poimenovali ‘Bieber Heiress’, je bila objavljena fotografija, na kateri se 16-letni zvezdnik poljublja s Seleno Gomez!

Vendar pa oboževalke mladega zvezdnika nikar ne bodite preveč žalostne, saj je njegov predstavnik za ‘Celebuzz’ ekskluzivno povedal, da je slika lažna.

Justinov predstavnik za javnost je dejal, da je bila slika preoblikovana in na njej nikakor nista Justin ali Selena ter upa, da ni nihče plačal za to fotografijo. Zakaj? Ker ne bosta dobila ničesar. Izgleda, da ne gre zaupati vsemu, kar prebereš (in vidiš)!

Ne glede na to ‘Bieber Heiress’ zatrjuje, da je fotografija verodostojna in kot dokaz za to navajajo nakit, ki naj bi dokazoval, da se na fotografiji res poljubljata Justin in Selena.

Nekaj Seleninih privržencev se prav tako ne strinja s prikazanim na fotografiji in vztrajajo, da gre za preureditev ene izmed njenih fotografij, na kateri se poljublja z bivšim fantom Ryanom Shecklerjem. Kakorkoli, Justinov predstavnik še naprej vztraja, da na sliki ni ne Justin in ne Selena.

Priljubljena zvezdnika sta govorice o zvezi sprožila, ko sta bila z roko v roki fotografirana pri zapuščanju restavracije ‘IHOP’. Kasneje sta bila skupaj opažena še naokrog po Miamiju in na Justinovem turnejskem avtobusu po koncertu. Priljubljena zvezdnika sta bila namreč skupaj na radijski turneji ‘Jingle Ball’.

Justin in Selena pa sta govorice o zvezi podžgala še s tem, ko sta bila skupaj opažena pri naročanju sobne strežbe v njegovem hotelskem apartmaju.

Po poročanju ‘Life & Style Weekly’ je mladi zvezdnik klical restavracijo ‘STK’ v visokokakovostnem hotelu Gansevoort v Miamiju, da bi naročil sobno strežbo zase in svojo ‘Year Without Rain’ prijateljico. Kaj je parček naročil? Testenine z omako ‘alfredo’, ingverjevo kolo in Pepsi kolo.

‘Life and Style’ pa poroča tudi, da se je Justin dejansko zaljubil v 18-letno zvezdnico, a še naprej ostajata prijatelja, na kar je verjetno vplivala tudi njuna razlika v letih. Dobro obveščeni je dejal: »Domnevam, da se je zanjo nekaj spremenilo.« Zveni, kot da postajajo stvari vedno bolj vroče!

Justina pa je letos popolnoma prevzel božični duh. Mladi zvezdnik je namreč med prazniki združil moči z radijsko postajo ‘Atlanta Q100’ in napolnil svoj turnejski avtobus z igračami za bolne otroke. Darila je podaril bolnim otrokom, ki so morali božično jutro preživeti v bolnišnici.

Na novinarski konferenci je za ‘MTV’ dejal: »Imam tako velik avtobus in bil bi tepec, če ne bi naredil nečesa pozitivnega z njim.« Seveda pa so mu zastavili tudi vprašanje o njegovem razmerju s Seleno, na kar je odgovoril: »Ona je izjemna oseba. Mislim, da bodo ljudje v mojem osebnem življenju vedno zanimivi… Ampak nekaj stvari bom obdržal zase. Preprosto uživam biti najstnik.«

Selena pa je včeraj uživala stran od zaposlenega urnika in na njeni spletni strani ‘Plixi’ objavila fotografijo s Priscillo Marie Deleon, na kateri jesta piškote.

Izgleda, da se je imela ljubka zvezdnica čudovito, saj je pod sliko dodala komentar: ‘Rada imam mojo sestro’.

Kar se tiče njenega ljubezenskega življenja, pa je pred kratkim izdala, da ji je všeč Shia LaBeouf. Dejala je: »Nimam popolnega fanta. Biti mora iskren in biti mora nekdo, zraven katerega sem lahko jaz resnično jaz. Kljub temu je lahko identičen Shii LaBeoufu, to bi bilo super!«

Ti je članek všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekZALJUBLJENA Mirna Reynolds: Z novim fantom si želi ustvariti družino!
Naslednji članekFOTO Drastična preobrazba: Kourtney Kardashian shujšala za kar 20 kilogramov