Justin Bieber je videti čudovit, mogoče malce prečudovit, na naslovnici portugalske revije za mlade, ‘Todateen Star’. V bistvu Justin zgleda kot lutka, tako da se mnogi oboževalci pritožujejo, da je slika preurejena.

Z njegovimi malce zatemnjenimi očmi in rožnatimi ustnicami je nekaj različnega, zelo različnega od njegovega pristnega izgleda.

Ampak ‘Todateen star’ zagovarja svojo angelsko naslovnico punčkastega Bieberja in vztrajajo, da naslovnica ni preurejena.

»Ne moremo prezreti vaših komentarjev in kritik o sliki Justina na naslovnici revije ‘Todateen Star,« so napisali na svoji strani. »Radi bi povedali, da slika ni preurejena niti okoli njegovih oči. Imeli smo tehnične probleme, tako da so nekateri deli slike zatemnjeni.«

»Vsem se zdi Justinova naravna lepota prečudovita. Nikoli se nam ni zdelo, da bi morali preurediti sliko. Naravna lepota pove vse, ne?«

Justin ne bi bil edini, ki bi se znašel v polemiki preurejanja. Vsi od Jessice Albe do Johna Hamma so se že znašli v takšni godlji.

Ali ti meniš, da je slika preurejena?

Justin pa je tudi opravljal svoje dolžnosti, ko je v nedeljo priredil podpisovanje knjig v Los Angelesu.

Najprej je poziral za paparace, potem pa se je usedel in podpisal veliko kopij svoje ravnokar izdane knjige z naslovom ‘Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story’.

Na Twitterju pa je tudi zapisal: »Do sedaj je noč čarovnic prečudovita. Zbudil sem se in igral košarko, sedaj pa se odpravljam na podpisovanje knjig. Veselo noč čarovnic.«

Še nekaj o njegovi ravnokar izdani knjigi. ‘Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story’ je ilustrirana knjiga iz zakulisja, ki govori o tem, kako je postal takšna super zvezda.

.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKaty Perry – Firework
Naslednji članekObleci se kot Jessica Szohr