Je Justin Bieber zaradi svoje avtoritete postal zloben in razmišlja o tem, da lahko sedaj tudi mori?

Zgornja slika prikazuje Justina s ponarejenim truplom med snemanjem ene izmed epizod serije ‘CSI: Crime Scene Investigation’, v kateri mladi zvezdnik gostuje. V epizodi odigra vlogo Jasona McCanna, ki je bil vzgojen v protivladni družini, zaradi česar je njegov karakter težje razvozlati. Glavna producentka serije, Carol Mendelsohn, je pojasnila: »Je on dober fant postavljen v slab položaj ali je resnično slab otrok, skrit za ljubkim obrazom? Ujet je nekje v sredini.«

Mendelsohnova je dodala še, da je bilo v veselje sodelovati z mladim pevcem: »Prejela sem klic o tem, kako velik oboževalec serije ‘CSI’ je, kar je bilo dovolj in določili smo popoln časovni načrt. Justin si je želel dramatičen igralski debi. Imeli smo neverjetno vlogo zanj in izgledalo je popolno. Vzel si je dan, ko je bil na razpolago in prišel sem ter posnel štiri prizore za premiero. V septembrski premieri bomo predstavili njegov karakter, tako da bo ustvarjen značajski videz in bomo Jasona McCanna ponovno videli februarja.«

Po njenih beseda je Justin resnično dobro opravil svoje delo, kljub temu da je to njegov debitantski nastop. No, seveda, kako tudi ne bi? Navsezadnje si je Justin zelo blizu s situacijo ‘biti v sredini’. Njegov debitantski nastop v seriji ‘CSI’ si bomo lahko ogledali 23. septembra, mladi pevec pa prav tako snema tudi drugo epizodo, ki bo na ogled februarja. Se že veseliš?

Včeraj pa je bil Justin opažen na prireditvi ‘Best Buy and Grammy Foundation’ v srednji šoli Seminole na Floridi, kjer se je družil z mladimi glasbeniki. Izvajalec pesmi ‘One Less Lonely Girl’ se je udeležil prireditve, da je pokazal svojo podporo umetnostnim programom, sedaj ko je srednja šola Seminole prejela donacijo za glasbeni oddelek.

Po poročanjih pa je Justinov 3-D projekt, ki je že dobival pozitivne odzive, spodletel, saj je režiser odstopil. Z oskarjem nagrajeni filmski ustvarjalec, David Guggenheim, se je odločil znebiti se mladega zvezdnika v dobro njegovemu novemu filmu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSEKSI Elegantna gazela Gisele Bundchen navdušila v bikinkah
Naslednji članekBritney Spears: Kratka oblekica skoraj razkrila njeno ritko!