Potem ko je Kellan Lutz naznanil, da se je razšel z dekletom AnnaLynne McCord, so ga v torek opazili, kako je objel plavolaso lepotičko.

Mladi igralec in njegova skrivnostna spremljevalka sta uživala na kosilu v Panera Breadu, pri tem pa sta zelo pazila, da ju ne bi ulovili fotografi. Kakor hitro sta opazila, da se sprehajajo ljudje s fotoaparati, sta se razšla.

Parček naj bi se razšel po tem, ko so se revije napolnile z mastnimi naslovi o tem, kako se je AnnaLynne na noči čarovnic držala za roke z Aaronom McConellom. Vir pa je povedal, da je Kellan srečen, da je samski. »Trenutno se samo zabava.«

Vendar pa med bivšima golobčkoma očitno ni zamer, saj sta se v petek zvečer srečala na zabavi v Santa Monici, kjer sta se pozdravila s toplim in prisrčnim objemom.

Oba sta veselo klepetala s 50 Centom, Kellan pa si je vzel čas, da je z lepotičko Kristanno Loken poziral pred objektivi. Izgleda so mlademu igralcu zelo všeč blondinke.

Njegov razpad zveze pa je še toliko bolj všeč njegovim oboževalkam, predvsem tisti srečnici, ki bo zmagala v nagradni igri ter zadela izlet za dva v Baton Rogue, kjer bo ob Kellanu lahko uživala v vzdušju vampirske sage.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBlake Lively: Navdušuje s samosvojim stilom!
Naslednji članekHOT! Goli Justin Timberlake v postelji z lepotičko Milo Kunis