Selena Gomez se je v nedeljo zvečer udeležila slavnostnih podelitev nagrad ‘2010 Hollywood Style Awards’, ki so se odvijale v hotelu Palazzo Las Vegas v Westwoodu v Kaliforniji.

18-letna pevka in igralka, ki vztrajno trdi, da ni Justinova punca, je s svojo podobo jemala dih na rdeči preprogi jemala dih.

Selena je z obiskom dogodka izkazala podporo njenima soigralcema iz filma ‘Monte Carlo’, Katie Cassidy in Cory Monteith,  ki sta prejela nagrado ‘Future Style Icon’.

Na že omenjeni prireditvi pa ni razočarala niti Lea Michele, ki je z elegantno obleko iz kolekcije The Row, torbico znamke Fendi, v čevljih Christiana Louboutina in z nakitom Lorraine Schwartz navdušila fotografe in zbrano množico.

24-letna igralka se je z veseljem slikala tudi s soigralcem Chrisom Colferom, medtem ko sta se med hollywoodsko smetano sprehajala tudi njena soigralca Jayma Mays in že omenjen Cory Monteith.

Izgleda, da zvezdniška ekipa popularne serije ‘Glee’ počasi okreva, saj jih je v zadnjem času imelo kar nekaj težave z vnetjem mandeljnov.

Poglej si slike do potankosti urejenih lepotic in tudi Leo, ki so jo paparaci ujeli v soboto popoldne, ko se je podala na sprehod po Los Angelesu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNicole Kidman priznala, da je slaba gospodinja
Naslednji članekPink namerava roditi pod vodo