Dekleta iz serije ‘90210’ so bila v četrtek ujeta med snemanjem novih prizorov na plaži v Los Angelesu.

AnnaLynne McCord je v majhnih kopalkah razveselila predvsem moški del občinstva, potem ko si je slekla oprijeto plavalno obleko, naravnost čudovito pa je v dvodelnem črnem bikiniju izgledala tudi Jessica Stroup, medtem ko je snemala prizor s Shenae Grimes in Jessico Lowndes.

Prvega novembra se priljubljena serija vrača s čisto novo epizodo ‘Welcome to the Undies’, ki bo polna dramatične in spolne napetosti.

V petek pa je AnnaLynne skupaj z Jessico Stroup in Jessico Lowndes snemalni teden na losangeleški plaži zaključevala z nastavljanjem soncu.

Medtem pa se je njihova soigralka Shenae udeležila državnega dogodka ‘Aloha’ in bila zaposlena med odprtjem hotela ‘The Waikiki Edition’ na Havajih. Prikupna zvezdnica si je vzela čas za ohranjanje svoje ljubke postave in obiskala uro joge na ‘Private Sunset Beach’.

Shenae si je skupaj s prijateljico privoščila tudi ohlajanje v bazenu in na Twitterju objavila njuno fotografijo ter zraven napisala: »Na Havajih sem se fotografirala skupaj z @Lorlor24 na odprtju hotela Edition! Woop!«

V sklopu svečanosti vikenda pa se je ljubka zvezdnica udeležila večernega plesa, da bi proslavila odprtje hotela – tam se je družila s prijateljem Danom Flanneryjem, dogodek pa je privabil tudi Vanesso Hudgens, Christino Aguilera in Kevina Dillona.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZadišite in zapredite kot mačka Katy Perry
Naslednji članekZVEZDNIŠKI VIDEZ Ikona stila Blake Lively zopet navdušila