‘Opravljivci’ so, kot že tolikokrat na snemanjih,  združili moči in se v ponedeljek  udeležili modnih nagradCFDA/Vogue Fashion Fund Awards , ki so potekale v Skylight Soho v New Yorku.

Chace Crawford in Ed Westwick sta prispela v spremstvu soigralk Blake Lively in Leighton Meester, ki sta tako kot zvezdnika navdušili udeležence podelitev z dovršeno in izvirno garderobo.

23-letna Blake je tako navdušila s črnim vezenim topom in Chanelovo obleko iz kolekcije ‘Ready to Wear Collection Pomlad/Poletje 2011’, medtem ko se je gospodična Meester pojavila v oblekici, ki jo je pomagal narediti  Swarovski in čevljih Rogerja Viviera, za piko na i pa je poskrbel Peanov nakit.

Minuli teden je zvezdnici vsekakor ostal v spominu, saj je končno dočakala premiero njenega novega filma ‘Country Strong’ v Nashvillu.

Na slovesnosti so opazili tudi Reeva Carneya, ki je kot Spider man poziral za zadnjo številko revije Vogue in modna oblikovalca Prabala Gurunga in Karla Lagerfelda.

Popularna mladinska serija je med nominiranci letošnjih podelitev nagrad People’s Choice Awards in sicer za najboljšo televizijsko dramo. V kategoriji ji delajo družbo še ‘The Good Wife’, ‘Grey’s Anatomy’, ‘House’ in ‘The Vampire Diaries’.

Držimo pesti!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Skrivnosti Sandre Auer: Fanta je imela kar sedem let!
Naslednji članekŠOK Konec je: Ločujeta se Eva Longoria in Gwen Stefani