Tom Felton se je v sredo zvečer udeležil premiere ‘Harry Potter in svetinje smrti: 1.del’  (Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1), ki se je odvijala v hotelu Four Seasons v Mexico Cityju. Seveda že vsi nestrpno pričakujemo dogodivščine nerazdružljive trojice, Harryja, Rona in Hermione. Toda kaj pa Tom?

23-letni  igralec, ki ga ljudje sploh ne prepoznajo, če ni Dreco, je za ‘MTV’ povedal nekaj zanimivosti o filmu. »Težko mi je reči, da do zdaj še nisem pogledal filma, vendar ne bom dajal lažnega upanja kateremu oboževalcu Draca tam zunaj. Zelo se mi zdi zanimivo, da v resnici vidimo, kje živi Dreco z družino, saj so zelo premožna  družina,« je povedal.

Zvezdnik je spregovoril tudi o temni plati nerazdružljive trojice. »Videl sem nekaj enkratnih stvari med Danom, Emmo in Rupertom. To je res nekaj povsem drugega, kot so imeli prej. Vso nekako popolno prijateljstvo stopi iz okvirja in nekaj posnetih stvari je izjemnih. Še posebej Rupert. Nisem ga navajen gledati tako zlobnega ali jeznega, toda izpadel je fantastično. Tako da se že veselim videti razplet njihovega odnosa.«

Ob Harry Potter evforiji se je urnik zlobnega čarovnika še bolj natrpal. Med fotografiranjem za revijo ‘Recognise’ si je Tom utrgal tudi nekaj časa za pogovor o pohvali, ki je je bil deležen od same J.K.Rowling.

»Nekajkrat sva se srečala in po ‘Polkrvnem princu’ mi je poslala pismo, v katerem pravi, da sem bil res zloben in zlovešč, kar je najvišja pohvala. Pismo je odprl brat, ki je povedal, da je prišlo od ženske poimenovane Jo in videl sem kuverto z naslikano sovo.

Bilo je napisano na roko in zdaj visi na moji steni. Vedno je lepo dobiti direktorjevo pohvalo, vendar je bila ta, ki je prišla od J.K. neverjetna. Zelo je pametna in do tedaj nisem vedel, če sem bil dober, zato je takšno priznanje pravo olajšanje,« je povedal.

Mlad igralec se je v začetku tedna oglasil tudi v oddaji ‘The Tonight Show with Jay Leno’, kjer se je razgovoril o svojem strahu pred Alanom Rickmanom.

Tom je povedal: »Spomnim se prizora, ko smo po hodniku vsi strumno korakali za Alanom. Za vse, ki še ne veste, Raus je skoraj nosil poročno obleko, črno, ne bele, ki se je vlekla za njim še kak meter ali dva. Vedno je imel suhoparen smisel za humor, ko se je naenkrat obrnil k nam in rekel ‘Ne stopite mi na pr***** plašč’. To je bilo vse in nikoli nismo zvedeli, če se je šalil ali ne.«

Poglej si slike Toma na premieri v Mehiki.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPA! Razvpita Coco ponovno razgalila svoje melone in bujno ritko
Naslednji članekVIDEO Cheryl Cole se je osramotila in prdnila sredi oddaje