Hayden Panettiere so paparaci ujeli v zgodnjih jutranjih urah v Zahodnem Hollywoodu. Lepotička je razkazovala svojo novo frizuro in se razgovorila o tem, kako vzdržuje svoj seksi videz.

Na prireditvi ‘CMT Awards’ je Hayden spregovorila o njeni novi frizuri: “Ni bilo strašno. Sem zelo spontana. Rada imam nenadne spremembe – to me vznemirja. Obožujem to – je drzno in enostavno zame. Vedno poskušaš in najdeš svoj lasten smisel v stilu. Takrat, ko sem si postrigla lase, sem se počutila, kot da sem bila sama na svoji poti. Nisem se počutila, kot da sem želela oponašati koga. Počutila sem se zelo jaz.”

O tem, kako vzdržuje svojo postavo urejeno in seksi, je ‘Herojka’ povedala: “Včasih podležem svojim željam, vendar če imaš konfekcijsko številko 4 (evropska 34), moraš večino časa nadzorovati, kaj ješ. To je nočna mora! Imam glas v glavi, ki mi pravi: ‘Ogljikov hidrat, ogljikov hidrat, ogljikov hidrat! Pica in testenine sta super!’ In jaz vedno poskušam premagati ta glas in ga preklopiti na ‘off’.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Severina pokazala seksi obline v kopalkah
Naslednji članekVROČE Maja Keuc: Jezijo jo laži, ki jih pišejo mediji!