Včeraj zvečer je bila opažena Hayden Panettiere, ko je izkusila zabavo na drugi strani oceana, in sicer v Londonu.

Palčici se je pridružil tudi fant Wladimir Klitschko, kljub temu pa ji je na pomoč pri izhodu iz nočnega lokala Boujis na pomoč priskočil skrivnostni moški.

Parček se trenutno nahaja v Londonu, saj tam Hayden promovira svoj novi film. V soboto je bila tudi opažena, ko je prispela pred studio BBC Radio One v center Londona in kasneje v BFI Southbank – vsakič znova pa je poskrbela za drugačen videz.

Na premiero ‘Alpha and Omega’ je prispela z ogromnim nasmeškom in obkrožena s pasjimi prijateljčki. Pri snemanju animiranega filma sta se ji pridružila tudi Christina Ricci in Justin Long, zgodba pa govori o dveh mladih volkih,  ki živita ravno na nasprotnih straneh socialnega reda, a sta skupaj vržena v tujo deželo, tako da potrebujeta drug drugega za uspešno vrnitev domov. A saj veš, kako pravijo, ljubezen premaga vse ovire!

Hayden je zelo delovno dekle, tako da se je lotila že novih podvigov in o svoji novi vlogi, o obsojeni morilki Amandi Knox, tudi že spregovorila ter priznala, da se je izziva kar malo prestrašila.

»Problem je, ker ne veš, kako igrati, to je najbolj težavno, saj ne morem priti na snemanje z idejo, da sem nedolžna ali da sem kriva. Nekako se moraš nagibati na obe strani. Če bi se morala zanašati na skripto, bi igrala bolj nedolžno. Tako da bo to delo zame res izziv, a se ga zelo veselim. Poleg tega pa bom v Rimu kar 5 tednov.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekPenelope Cruz bo zaigrala s svojo mlajšo sestrico
Naslednji članekBritney Spears se pospešeno pripravlja na novi album