Hayden Panettiere je bila v četrtek  skupaj s fantom, boksarjem Wladimirjem Klitschkojem opažena na LAX letališču v Los Angelesu. Ker je on precej visok, je zraven njega v nizkih čevljih ‘Koolaburra Haley’  izgledala kot palčica.

Mlada zvezdnica se je pred odhodom iz Los Angelesa ustavila še v Soho House, kjer je skupaj z ostalimi praznovala novo kolekcijo kavbojk modne znamke ‘7 For All Mankind’. Med navzočimi sta bili tudi Ashlee Simpson in Amy Smart, skupaj s katerima si je ogledala nove dizajne.

Seveda pa je poskrbela tudi za svojo garderobo, ki jo je dopolnila s parom kavbojk ‘Georgia’, ki bodo v prodajalnah na voljo naslednji mesec.

Po poročanju ‘Varietyja’ pa bo Hayden, ki je prejšnji mesec dopolnila 21 let, v njenem novem življenjskem filmu igrala vlogo ameriške študentke Amande Knox. Zgodba se vrti okrog Amande, ki jo italijanske oblasti obtožijo uboja njene sostanovalke leta 2007, ko sta skupaj študirali v Italiji, in sicer na 26 let zaporne kazni. Njen fant Raffaele Sollecito je prav tako obsojen umora, posilstva in obstrukcije pravosodja.

Film z naslovom ‘Amanda Knox Sotory’ naj bi v kinematografe prišel v prihajajočem letu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Brad Pitt in Zahara med nakupovanjem rojstnodnevnega darila
Naslednji članekOJOJ! Lenny Kravitz naokrog hodi v zelo odštekanih škornjih