Nekateri ljudje svojim mamam za materinski dan podarijo rože, drugi nakit. Heidi Montag pa bo svoji mami podarila plastično operacijo.

Heidi je nedavno novinarjem razkrila, da bo svoji mami Darlene Egelhoff podarila ‘preobrazbo mam’, ki vključuje tudi čas pod nožem.

Gospodična Montag je dejala: “Pravzaprav je bila ona zelo navdušena zame in me je  spraševala za njeno operacijo. Zato moram za materinski dan vprašati kirurga dr. Franka Ryana, če bo naredil ‘preobrazbo mam’.”

Zanimivo pa je tudi, da je Heidi nedavno trdila, da je že zapravila 2 milijona dolarjev od albuma ‘Superficial’ (prodano je bilo manj kot 1000 kosov). Le kje bo torej dobila denar za darilo za mamo?

No, mama pa si v resnici takega darila sploh ne želi. Še več – sovraži ga! Kako močno? Preberi Heidine spomine na njuno srečanje:

»Nikoli si nisem mislila, niti v mojih najhujših sanjah, da bo tako reagirala. Gledala me je skoraj tako, kot da bi bila žival. Ni izgledalo, kot da sem še vedno njena hčerka. Gledala me je, kot da sem čudaški cirkusant… Skušala sem oditi najbolje kot znam, vendar je moje srce nalomljeno.«

Av. Dobro novica za Heidi pa je, da je njen obraz najbrž še vedno malce pretog, da bi zaznal razočaranje.

Vendar resno, čudaški cirkusant? Ni to malo ostro? No, za cirkusante mislimo. Da bomo pravični, oni navadno ne prakticirajo plastičnih operacij za spremembo videza v groteskno. In za razliko od Heidi so oni v glavnem neprijetni le na zunaj.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBIZARNO Hayden Panettiere: Klitschko ob njej izgleda kot pedofil
Naslednji članekErazem B. Pintar: Prekrokana dekleta so ga poskušala osvojiti s petjem!