MTV mora biti ponosen na to, da je mesto v nanizanki ‘The Hills’ dodelil zakoncema Pratt, kajti  nikoli ne razočarata , sledi jima tudi lepotička Kristin Cavallari.

V sredo so se zvezdniki zabavali na ‘Naylon Young Hollywood’ zabavi, ki se je odvijala v Roosevelt Hotel v Hollywoodu in kasneje je ‘zabava’ potekala le še med gospodično Cavallari in neznano rjavolasko.

Kot izgleda, Kristin ni bila kaj prida vesela, ko je videla Brody Jennerja spogledovati se z neznano prijateljico.

Kristin je pričela kričati, ko je ‘Hills’ producentka šepetala v Broddyjev mikrofon: “To se ne bo dobro končalo”. Zopet se je dekle branilo pred skrivnostno neznanko, ki je zapeljevala fanta.  Smešno? Morda že celo malce ironično.

No, na srečo sta Jenner in Kristin po 5 minutah zapustila prizorišče in pogovor nadaljevala v dvoje.

V mestu pa so paparaci zasledili Audrino Patridge in Stephanie Pratt, ki sta nakupovali v zahodnem predelu Hollywooda. Poglej v galerijo!

Pri ‘Hillovcih’ pa je bil tokrat v ospredju še en incident. Heidi Montag se je pred dnevi sprla s svojo mamo Darlene. V ospredju tega prepira so bile številne Heidine plastične operacije. Prišlo je celo tako daleč, da so mamo odstranili s posesti. Spencer je povedal: “Odšla je. Policisti so jo odpeljali proč.”

Heidi pa je zgodbi dodala še naslednje besede: “Njena izpostavitev je šla popolnoma prek vseh meja. Prepovedala sem ji že približevanje.”

Morda bi serija ‘The Hills’ morala imeti naslov ‘The Quarrel’ , kajti drama, ki jo igralci doživljajo presega meje normalnega. Kaj meniš ti?


Zadnje novičke

Prejšnji članekLuksuzno življenje Jennifer Lopez in Marca Anthonya
Naslednji članekMister Slovenije 2010: V igri le še 10 lepotcev!