Hiedi Montag je v preteklem tednu šokirala še z  eno novičko – odpustila je namreč svojega moža!

V zadnjem bizarnem delu ‘The Hills’ blondinke se je zgodil velik preobrat, saj je Montagova odpustila svojega moža, Spencerja Pratta, ki je delal kot njen menedžer. Blondinka je odločitev pojasnila reviji ‘People’:

“Po neverjetnih izkušnjah, ki sem jih imela v svojem življenju in z resničnično povezanostjo mojih sanj z mojim zdraviteljem Aiden Chaseom, sem ga uradno povprašala, da postane moj menedžer. Imeti intuitivnega duševnega vodjo, ki krmari mojo ekipo, to mi daje nek nov zagon, ki mi ga ni dajal noben poprej… Moj mož ne bo več predstavnik podjetja ali moj karierni menedžer. Aiden Chase mi po pomagal upravljati z mojim novim življenjem in s kariero v čisto drugačni luči z veliko pozitivnosti in z ljubeznijo. Čas za spremembe je napočil sedaj. Nikoli ne mešajmo posla z užitkom. Tako nisva več Speidi, ampak Spencer in Heidi.”

Na snemanju novih delov serije ‘The Hills’  pa so fotografi v Beverly Hillsu ujeli tudi Audrino Patridge in ostali del ekipe.

Rjavolaska je bila oblečena v čudovito črno obleko, ob sebi pa je imela še soigralki Heidi Montag, ki je bila oblečena v športno-klasičnem duhu in Kristin Cavallari, ki je garderobo dopolnila z visokimi petkami. Kateri stil ti je najbolj všeč?

Ko so zvezdnice zaključile s snemanjem, so se vsaka namenile na svoj konec mesta, manjkal pa ni niti obisk lepotnega salona in urejanje nohtov.

Tega obiska se je verjetno vzdržala Audrina, saj se te dni pripravlja na tekaški maraton in je verjetno hitela trenirati. Na Twitterju je zapisala: “Morgan in jaz bova tekla na maratonu! Zaželite nama srečo in kliknite na link, če naju želite sponzorirati!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekEna Gaga ni dovolj, sedaj prihaja še Baby Gaga!
Naslednji članekVroča Nina Osenar je zopet samska