Heidi Montag vedno zganja dramo, v nedeljo  pa se je to končalo s trkanjem policije na njena vrata.

Heidi je namreč vstopila v svojo hišo in je imela svoj obraz popolnoma zavit v svojo ruto. To pa je povzročilo, da se je njen sosed zbal možnosti ugrabitve in je poklical policijo.

Enega izmed njenih zaposlenih so na kratko pridržali, preden je Montagova pojasnila, da je vse v redu: »Hvaležni smo, da je bil samo lažni alarm in jaz sem bila zavita le v svoj rožnat ‘Hermes’ šal.«

»Sosed se je samo prestrašil in je zato poklical policijo. Hvaležni smo policiji za njihov odziv, da so preverili, če smo varni.«

No, Heidi pa je nedavno izdala svojo novo glasbeno ponudbo ‘Fanatic’, ki pa nas navdaja z najbolj grozno mešanico občutkov. Ja, pesem je cenena, ogabna in popolnoma nepotrebna. A hkrati, kdo se lahko upre gledanju Montagove, ko se valja v lastnem mišljenju o njeni bližajoči pevski slavi?

Kar ne moremo dočakati, da bomo slišali pesmi z njenega novega albuma ‘Superficial’, ki je izšel v ponedeljek. To bo namreč, kot da bi se udeležili rušilne motodirke, razlika bo samo v tem, da nam ne bo treba teden dni z las izpirati vonja dima in olja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSEKSI Urša Hočevar Čepin: Gola pred ogledalom
Naslednji članekVROČE John Mayer: Hoče oploditi ženske, s katerimi ima avanture