Hilary Duff in njen mož Mike Comrie sta si včeraj popoldne s prijateljico privoščila pozno kosilo v restavraciji Joan’s on Third v Los Angelesu.

Te zanima, kako je Hil spoznala Mikea? Za revijo ‘OK!’ je zakrila: »Preko medsebojnih prijateljev. Mike je šel na izlet v Idaho v prijateljevo hišo, kamor sva bili vabljeni tudi moja sestra Haylie in jaz. Mike in jaz sva končala s pogovarjanjem in druženjem cel vikend. In po tistem več nisva preživela dneva narazen. Odtlej je vse skupaj gladka plovba.«

Dan prej, v soboto, pa sta se mladoporočenca udeležila zabave, na kateri so praznovali ‘Primetime Creative Arts Emmy Awards’ v Los Angelesu. Ustavila sta se v Trousdale salonu, kjer sta vso noč plesala, tam pa je bila tudi Mary-Kate Olsen.

Zakonca, ki sta v petek ujela pozno predvajajoči film v kinu Glendale, pa sta bila pred odhodom na zabavo videna na različnih mestih. Hilary je nakupovala živila v Ralph’s Marketu blizu doma v Studio Cityju, Mike pa je bil opažen v zasebni telovadnici v Zahodnem Hollywoodu.

22-letna zvezdnica pa je za revijo ‘OK!’ priznala tudi, da pred svojo poroko ni imela veliko izkušenj s tem. Dejala je: »Pred tem sem bila v življenju le na eni poroki in spraševala sem se: ‘Kako to deluje?’Z možem sta za svojo poroko ugotavljala, kaj točno hočeta. »Odločila sva se za bolj duhovno ceremonijo. Bilo je zelo čustveno.« je priznala Hil.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Elegantna Nicole Scherzinger blestela na Audijevi zabavi
Naslednji članekFOTO Angelina Jolie z dvojčkoma obiskala Budimpešto