Hilary Duff, ki se je pred kratkim tudi javno zaobljubila hokejistu Mikeu Comrieu, se je odločila prodati svoj dvorec v Toluca Lakeu!

Če samo omenimo, da ima hiša, če ji lahko tako sploh rečemo, šest spalnic, šest kopalnic, konjak sobo in igralnico, vidimo, da se ima zvezdnica s čim pobahati.

Tudi če pogledamo zunanjost hiše in okolico, ne moremo reči, da je skromnost ravno njena vrlina. Hišo obdaja veliko dvorišče in velik bazen za njo. Kupec pa bo vključno z graščino tudi lastnik električnega čolna.

Hilary si je v torek vzela nekaj časa zase in se odpravila na pohod po trgovinah na Beverly Hillsu. Zvezda ‘Lizzie McGuire’ je bila videti dobre volje, ko se je nasmihala radovednim paparacem.

22-letna pevka ostaja nekaj časa v New Yorku, kjer se bo udeležila dobrodelnega dne BCBG, nato pa se bo podala na obhod z nacionalno hokejsko ligo skupaj z Mikeom, kar šele dokazuje, kako zelo ga boljša polovica podpira pri njegovi karieri.

Ponosni soprog je v začetku meseca že podpisal pogodbo s Pittsburgh Penguins in tako bodo 7. oktobra otvorili novo sezono 2010/2011 s tekmo z Philadelphia Flyersi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Ashton Kutcher in Demi Moore prepričljivo odigrala zakonsko srečo
Naslednji članekNasilni Mel Gibson bivše dekle podkupil za 15 milijonov dolarjev