Hilary Duff se je v četrtek sprostila od napornega delavnika in se udeležila zabave ‘Shipley and Halmos’  v Los Angelesu v Kaliforniji.

Očarljiva zvezdnica ‘Lizzie McGuire’ se je z nasmehom na ustnicah pomešala med množico, ki se je zbrala v podporo modnih oblikovalcev Sama Shipleyja in Jeffa Halmsa.

V nedavnih novicah je še zaenkrat gospodična Duff spregovorila o iskanju popolne poročne obleke, saj se je predkratkim zaročila s hokejskim zvezdnikom Mikom Comriem. Povedala je: »Hočem, da je obleka dekliška in velika, ampak ne preveč, ker sem tako majhna. Zlobni jeziki bi govorili ‘ O glej, kolaček!’.«

Hilary je za promocijo svojega novega filmaBeauty & the Briefcase’ posnela tudi nekaj zanimivih fotografij. Zgodba se vrti okrog dekleta, ki začne svojo kariero kot novinarka in se pod krinko poda v poslovni svet z namenom, da bi napisala članek o sestajanju z  moškimi v oblekah.

Že omenjen film bo prvič na sporedu v nedeljo, 18. aprila na ‘ABC Family’, v njem pa nastopajo še Matt Dallas, Chris Carmack, Michael McMillian in Jaime Pressly.

Oglej si fotografije iz prihajajoče filmske uspešnice Beauty & the Briefcase’.



Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Silikonska eksplozija nesrečne manekenke
Naslednji članekDavid Beckham: Spustil bo prvenstvo in se šel ‘ena na ena’ z Victorio