V nedeljo so zvezdniki in zvezdnice končno dočakali prireditev zaradi katere se vsak dan potijo v telovadnicah – podelitev nagrad ‘2010 Teen Choice Award’, ki so tokrat potekale v gledališču Gibson v Universal Cityju v Kaliforniji.

Med hollywoodsko smetano smo seveda našli tudi Zaca Efrona, ki se je pojavil na odru z dvema nalakiranima nohtoma in brki. Kaj se je zgodilo z njim?

Morda ga lak spominja na njegovo dekle Vanesso Hudgens, ki je imela prav ta lak na snemanju ‘Renta’ in se žal ni mogla udeležiti podelitve. Njegova boljša polovica je bila v nedeljo zvečer na Hollwood Bowlu zaposlena z drugo predstavo. Zac si je še ogledal njen nastop, nato pa odhitel v Universal City. Kakšen cukrček!

22-letni igralec je imel čast razglasiti žensko, ki je osvojila nagrado za igranje v drami. Letošnja zmagovalka je bila Sandra Bullock za film ‘The Blind Side‘, konkurenco so ji delale Miley Cyrus, Dakota Fanning, Kristen Stewart in Amanda Seyfried.

Slavnostnega dogodka sta se udeležila tudi vsem znana zaljubljenca, ki  bosta kmalu skočila v zakonski jarem, Hilary Duff in Mike Comrie.

Zvezda ‘Lizzie Mcguire’ je z veseljem pozirala na rdeči preprogi in se smehljala fotografom, tu in tam pa podarila nasmeh tudi zaročencu. Domov je odšla s še eno trofejo več, ki jo bo dodala svoji zbirki. In sicer je osvojila nagrado za žensko, ki je osvojila televizijske ekrane z vlogo v ‘Opravljivki’.

Kaj si še lahko mlada, lepa, uspešna igralka in srečno zaljubljeno dekle želi? Morda otroka…


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Zaljubljena golobčka Leonardo DiCaprio in Bar Rafaeli uživata na Sardiniji
Naslednji članekFOTO Našminkani David Beckham bi bil odličen maneken