Ian Somerhalder se je oblekel v obleko Ralpha Laurena, ko se je slikal za majsko revijo 0GQ0. Naslovnico te revije krasi Jake Gyllenhaal, a kljub temu Ian izgleda čudovito.

Preveri nekaj izjav, ki jih je zaupal 31-letni igralec serije ‘Vampire Diairies‘:

O ustvarjalcu J.J. Abramsu, ki je izbral več kot primeren trenutek, ko mu je povedal, da bo v seriji ‘Lost’ ubit: “Bil sem v deželi vin s čudovito punco. J.J-ju sem rekel: ‘Tvoje usklajevanje je brezhibno. Če bi bil v Dennyju bi začel jokati.’ Odprl sem nekaj steklenic Pinota in vse se je uredilo.”

O nadlegovanju na letališčih s strani obsedenih oboževalcev serije ‘Lost’ in tudi ‘Vampire Diaries‘:  Jakost nivoja, ko ti 13-letnice dopovedujejo, kako zelo te ljubijo – najbolj kul stvar.«

V četrtek pa se je Ian v Los Angelesu udeležil prireditve ‘ABC´s Lost Live: The Final Celebration’, ki je potekala v dvorani ‘UCLA Royce’. In mladenič ne bi mogel izgledati bolj seksi, kot je bil videti tistega dne.

Če nam ne verjameš, ti svetujemo, da si ogledaš nekaj fotografij v galeriji in kmalu ti bo jasno. Z lahkoto se zgubiš v njegovih čudovitih  modrih očeh.

Za njim pa prav nič ne zaostaja soigralec Paul Wesley. V četrtek je bil opažen, ko je zapuščal butik ‘Diesel’ v Los Angelesu.

27-letni igralec in njegovo dekle, igralka serije ‘One Tree Hill’, Torrey DeVitto, pa sta se kasneje istega dne tudi skupaj udeležila prireditve ‘Young Hollywood Awards‘, ki je potekala v ‘Wilshire Ebell Theatru’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelina Jolie in Johnny Depp: Sovražita se!
Naslednji članekZvezdniki počastili režiserja Scorseseja